Pujada de la T-10: Collboni acusa Colau de castigar els treballadors

{COLLBONI} {COLAU}

{COLLBONI} {COLAU} / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del PSC de Barcelona, Jaume Collboni, ha lamentat la pujada de tarifes del transport metropolità del 2018 després d'estar dos anys congelades. "Apujar el preu del transport públic per sobre de l'IPC i per sobre de la revalorització dels salaris a la ciutat castiga directament les famílies treballadores de Barcelona".

Collboni, que reiteradament havia supeditat el suport del PSC als pressupostos municipals del grup de Colau a la congelació de les tarifes del transport, assegura que "l'increment no solament es pot atribuir a arguments economicistes". El líder local del PSC destaca que, "davant la incapacitat del govern Colau per realitzar una proposta ambiciosa durant l'any i exercir el lideratge metropolità, ha fet pagar la factura als ciutadans de Barcelona".

Notícies relacionades

“Ada Colau ha donat l'esquena als barcelonins i ara ens fa pagar als ciutadans el fracàs de la seva política de mobilitat", ha afegit. “En l'últim any s'han intensificat les traves al transport privat a Barcelona i en canvi no s'ha generat cap incentiu per al transport públic".

El PSC de Barcelona, ha recordat Collboni, defensa que ara feia falta "aprofitar la implantació futura de la T-Mobilitat per a una reforma integral del sistema tarifari" que beneficiï els usuaris del transport i no penalitzi els ciutadans”. El partit assegura no entendre com Colau no ha pogut repetir una congelació de tarifes que sí que va aconseguir pactar el PSC amb l'exalcalde Xavier Trias.