homicidi

Assassinada una prostituta al seu pis al Raval

La parella de la víctima ha avisat els Mossos d'Esquadra

zentauroepp41269478 riera alta171210201338

zentauroepp41269478 riera alta171210201338

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos d’Esquadra van trobar ahir el cos sense vida d’una dona a Barcelona. En concret el cadàver, que presentava signes de violència, estava en un pis del carrer de la Riera Alta, al barri del Raval de Barcelona, districte de Ciutat Vella.

    

El cadàver correspon a una prostituta d’origen asiàtic i va ser trobat al seu propi domicili, al número 30 del citat carrer. De fet, va ser la parella de la víctima, un ciutadà espanyol, qui va avisar la policia catalana que la dona estava morta poc després de les tres de la tarda.

VEÏNA DISCRETA

Veïns de la zona van explicar a aquest diari que la dona exercia el seu ofici amb discreció entre la ronda de Sant Antoni i la seva vivenda, i que mai havia causat cap problema. Per contra, la seva parella és un habitual dels bars de la zona, on no se’l té en gaire alta estima. La dona va ser vista amb vida per última vegada dissabte al matí. Els investigadors van estar sis hores en l’escena del crim buscant pistes. El company de la dona va quedar de moment en llibertat després de prestar declaració. Per ara es desconeixen més detalls del cas.

Notícies relacionades

    

Els investigadors treballen per determinar el motiu de l’homicidi i trobar l’homicida. Si es tractés d’un nou cas de violència masclista, una hipòtesi en absolut descartada, seria la víctima número 55 d’aquesta plaga social des de començament d’any a Espanya. Fins ara, estan confirmats 46 assassinats de dones i vuit de menors a causa de la violència d’homes contra les seves parelles i els fills d’aquestes. A més a més, hi ha tres homicidis de dones en investigació. Al llarg de tot el 2016 hi va haver 45 persones (44 dones i un nen) assassinades per la violència masclista.