GUARDONS MUNICIPALS

Barcelona premia el comerç de la Rambla per la seva resposta el 17-A

El Mercat del Ninot s'endú la distinció a la millor iniciativa col·lectiva

Soler Capella Carnissers, Ètnia, Sephora, El Colorao, L'Estoc i Cottet, altres guardonats

zentauroepp39727529 rambla171106212413

zentauroepp39727529 rambla171106212413 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vintena edició dels Premis Barcelona Comerç, entregats aquest dilluns a la nit, han atorgat un reconeixement especial als mercats, eixos, associacions i establiments comercials de la ciutat "per la seva aposta de valentia, fermesa i solidaritat mostrada arran dels atemptats del passat 17 d'agost". En particular, el guardó ha reconegut els treballadors de les botigues "que van anar a la Rambla i van mostrar la seva solidaritat, i també els que l'endemà van tornar a obrir les portes per restablir la vida normal de la ciutat i transmetre el missatge que Barcelona no té por".

Notícies relacionades

Els guardons han distingit també l'Associació de Venedors del Mercat del Ninot, com a millor iniciativa col·lectiva per a la dinamització d'un mercat municipal, mentre que l'empresa Soler Capella Carnissers ha rebut una menció com millor iniciativa individual. Ètnia s'ha emportat la distinció al comerç innovador i Sephora, una menció en la mateixa categoria. El Colorao (millor comerç de proximitat), L’Estoc (comerç sostenible) i Cottet (premi Albert González) han sigut altres dels guardonats.

"El comerç de proximitat fa barri, reforça l'orgull de ciutat i contribueix a millorar la qualitat de vida", va destacar l'alcaldessa, Ada Colau, en la gala d'entrega. "És un valor que hem de preservar per una ciutat més integradora, més humana i més amable", va subratllar.