Dos 'runners' detenen l'agressor sexual de quatre dones a Barcelona

zentauroepp37646057 barcelona    12 03 2017      deportes         los  runners  170322131316

zentauroepp37646057 barcelona 12 03 2017 deportes los runners 170322131316

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez / Barcelona

Els Mossos d'Esquadra van arrestar divendres un home a Barcelona, de 25 anys d'edat i nacionalitat sueca, per agredir sexualment quatre dones joves. L'home sempre actuava de la mateixa manera: sorprenia les seves víctimes per darrere, els tapava la boca i amb l'altra mà realitzava els tocaments.

Si alguna d'aquestes dones oposava resistència, l'agressor reaccionava tirant-les a terra i tirant-se sobre elles. Aquesta maniobra ha provocat que dues de les víctimes, a més d'haver patit l'agressió sexual, també hagin patit lesions.

Després d'acumular tres assalts molt semblants, divendres passat va portar a terme la seva quarta i última agressió. Aquesta dona, al ser atacada, va començar a cridar i va aconseguir que dues persones que feien ‘running’ a prop de la zona –la plaça de Sants- anessin a socórrer-la.

Notícies relacionades

En aquell moment, l'agressor va fugir, però els dos corredors que havien observat els fets van anar darrere seu i van aconseguir agafar-lo i retenir-lo fins a l'arribada d'una patrulla policial dels Mossos, que van procedir a arrestar-lo. 

El detingut ha passat a disposició judicial aquest diumenge i el jutge ha decretat el seu ingrés a la presó. Es tracta d'un turista que havia arribat a Barcelona per passar aquí uns dies de vacances. Per aquest motiu, als Mossos no els consten antecedents.