OPERACIÓ DELS MOSSOS

Detinguts els lladres de nou comerços i set cotxes

Van atracar gasolineres, forns, domicilis i farmàcies a Barcelona, Santa Coloma i Badalona

 

  / MOSSOS

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres presumptes lladres que en tres dies van robar en nou comerços, van atracar vuit persones al carrer i van sostreure set cotxes a Barcelona i a altres punts de l'àrea metropolitana.

Segons la policia catalana, aquests tres homes, d'entre 35 i 43 anys, van cometre els robatoris entre el diumenge 27 d'agost i el dijous 31 d'agost i per a això van utilitzar els vehicles sostrets, que en alguns casos van cremar després.

Els lladres van robar en nou establiments com forns, farmàcies i gasolineres, i van cometre, a més, vuit robatoris amb estirades o robatoris violents, usant ganivets o xeringues per espantar les seves víctimes, a qui agredien si es resistien. 

A més, en dues ocasions van estar a punt d'atropellar diversos vianants mentre fugien després d'un robatori amb estirada, tot i que en cap cas van causar lesions de consideració a persones.

Seqüència de robatoris

El 27 d'agost a la nit van cometre tres atracaments a dos forns i un bar de Santa Coloma de Gramenet utilitzant dues furgonetes robades. Dilluns van actuar a Badalona i al districte de Sant Martí de Barcelona fent servir un altre vehicle robat que va aparèixer cremat aquella mateixa tarda, i posteriorment, amb un altre cotxe, van cometre una estirada, un atracament en un bar de Badalona i en una farmàcia del districte de Nou Barris de Barcelona.

L'endemà van sostreure un altre vehicle -que també va aparèixer calcinat- a Montcada i Reixac (Barcelona) amb el qual van atracar un taxista al barri de Sant Andreu de Barcelona i un camioner a la carretera C-17 a Montcada.

Dimecres a la nit van intimidar una dona amb una navalla, li van robar el cotxe i van realitzar dos nous atracaments a barris del districte de Sant Martí.

Dos en llibertat

Notícies relacionades

Els investigadors, després de la detenció d'aquests tres lladres, se centren a concretar si podrien haver comès altres robatoris i treballen en una altra desena de casos en què poden estar implicats.

Després de passar a disposició judicial el cap de setmana, el jutge va decretar llibertat per a dos dels detinguts i l'ingrés a la presó del tercer.