ELS ATACS TERRORISTES A BARCELONA I CAMBRILS

L'Estat Islàmic presumeix dels atemptats de Catalunya amb un muntatge de la Sagrada Família

zentauroepp39794270 al naba170824235749

zentauroepp39794270 al naba170824235749

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Madrid

L'Estat Islàmic (EI) ha apuntat aquest dijous a la seva revista 'Al Naba' a les conseqüències dels atemptats reivindicats per l'organització terrorista a Barcelona i Cambrils Barcelona Cambrils la setmana passada utilitzant una imatge de la Sagrada Família, que era objectiu dels terroristes, tenyida de vermell. L'EI destaca la mort de "jueus" i "croats" en els atacs.

Mitjançant una infografia, recollida per Europa Press, amb un disseny sagnant, la publicació de l'EI detalla els danys provocats a la capital catalana i a Cambrils, xifrant en 120 el número total de morts i ferits.

Notícies relacionades

A més, a la publicació es destaca "la por i el pànic" que han provocat a tota Europa els atemptats a Catalunya, i atribueixen a l'Estat Islàmic que Espanya es trobi en el nivell 4 d'alerta terrorista.

No obstant, la revista omet qualsevol informació sobre el destí dels sis autors dels atacs terroristes, que van ser abatuts per la policia catalana. Tampoc esmenta l'explosió en una vivenda de la localitat d'Alcanar que va acabar amb la vida de l'imam Abdelbaki es Satty, presumpte líder de la cèl·lula terrorista que ha actuat a Catalunya.