ATEMPTAT A BARCELONA

Els polítics reaccionen a l'atemptat a Barcelona: Rajoy, Sánchez, Iglesias i Rivera, preocupats

El president afirma que la prioritat són els ferits

zentauroepp39718292 gra177  barcelona  17 08 2017   efectivos policiales y de em170817181143

zentauroepp39718292 gra177 barcelona 17 08 2017 efectivos policiales y de em170817181143 / Andreu Dalmau

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dijous estar en contacte amb totes les administracions per l'atropellament massiu d'aquesta tarda a Barcelona i ha dit que la prioritat és atendre els ferits i facilitar la tasca de les forces de seguretat.

Rajoy ha escrit un missatge al seu compte de Twitter en què explica que està en contacte amb totes les administracions després que una furgoneta hagi atropellat aquesta tarda diverses persones que passejaven per la Rambla de Barcelona. "En contacte amb totes les administracions. Prioritat: atendre ferits a la Rambla i facilitar la tasca de les Forces de Seguretat", assenyala el cap de l'Executiu.

D'igual manera, els líders dels principals partits de l'oposició han recorregut als seus comptes de Twitter per oferir unes primeres reaccions. El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, en aquesta xarxa social, ha expressat la seva preocupació pel succés.

Notícies relacionades

Per la seva part, el líder de Podem, Pablo Iglesias, traslladat la seva "solidaritat" als ferits. "Molt preocupats pel que ha passat a la Rambla de Barcelona", ha tuitejat.

El president de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha declarat "commocionat" per les informacions que arriben des de Barcelona i expressa, també aTwitter, "tot el suport als cossos d'emergència i seguretat".