BOICOT

Endavant, integrant de la CUP, se suma als atacs al turisme

Membres del grup a Ciutat Vella pengen un vídeo en què punxen rodes de bicis turístiques

Els activistes també segellen el pany d'un magatzem de consigna d'equipatge

Endavant / periodico

1
Es llegeix en minuts

Nova acció contra el turisme a Barcelona, i novament de la mà de personal vinculat amb la CUP. Membres d'Endavant OSAN, un dels sectors més importants del partit anticapitalista, han penjat un vídeo en què se sumen a l'esperit que va guiar Arran en el seu atac contra l'autobús turístic en què van pintar: ‘El turisme mata els barris’ i contra bicicletes de lloguer.

El vídeo comença amb la visió d'una paret amb pintades: ‘Tourism kills the city. Tourists go home. You are not welcome’. A continuació mostren els rètols de tres comerços de lloguer de bicicletes i com punxen les rodes d'algunes bicis, aparcades al carrer.

Endavant ha inclòs un nou element en aquesta tempesta estiuenca d'accions de protesta contra el turisme massiu: també col·loca entre els seus objectius les consignes d'equipatge, establiments que han proliferat els últims temps a la ciutat: en el vídeo apareixen segellant el pany d'una de les consignes.

‘Aturem les rodes del capital’

Notícies relacionades

El vídeo ha sigut penjat per Endavant a Ciutat Vella, en un tuit que inclou proclames: ‘Aturem les rodes del capital. Defensem els barris’.

Precisament, la comissió de Presidència i Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona es reunirà dilluns que ve, dia 7, amb caràcter extraordinari per analitzar els últims atacs contra el sector turístic a la ciutat.

Temes:

CUP Turisme Arran