REACCIÓ MUNICIPAL

Barcelona debatrà dilluns els atacs contra el turisme

Convocada una sessió extraordinària per analitzar els atacs d'Arran

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

La comissió de Presidència i Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona es reunirà dilluns que ve, dia 7, amb caràcter extraordinari per analitzar els últims atacs contra el sector turístic a la ciutat.

La presidenta de la comissió, Francina Vila, ha convocat la reunió en plenes vacances d'estiu a petició del Grup Popular i Demòcrata (PDeCAT) per abordar l'assalt a un Bus Turístic i altres accions contra el turisme portades a terme els últims dies per membres d'Arran, l'organització juvenil de la CUP.

La sessió se celebrarà dilluns que ve, 7 d'agost, a les 17.00 hores a la Sala Tinents, ja que la sala Lluís Companys, escenari habitual de les comissions municipals, està en obres, segons ha informat el grup del PP.

Condemna dels atacs

Notícies relacionades

L'ordre del dia estableix que l'únic assumpte a tractar és sol·licitar la compareixença dels responsables municipals per informar sobre els últims fets violents registrats en el sector del turisme, condemnar-los i explicar les accions a prendre en l'àmbit de la seguretat i altres accions relacionades amb aquests fets, per part de l'ajuntament.

El diputat del PPC al Parlament Alberto Villagrasa també ha anunciat aquesta setmana que demanaran formalment la compareixença parlamentària del conseller d'Interior, Joaquim Forn, i del director dels Mossos d'Esquadra, Pere Soler, perquè "donin explicacions sobre els episodis de violència urbana" d'Arran, que ha comparat amb la 'kale borroka' al País Basc.