conflicte laboral

Segueixen les cues a l'aeroport del Prat

Els viatgers, indignats, mostren el seu malestar a través de les xarxes

zentauroepp39439371 colas aeropuerto el prat   ricard cugat170725084257

zentauroepp39439371 colas aeropuerto el prat ricard cugat170725084257

1
Es llegeix en minuts

Les cues a la terminal T-1 de l'Aeroport de Barcelona-el Prat continuen aquest dimarts. Un dels moments més complicats s'ha viscut aquest matí, cap a les 6.00 hores. Com ha informat aquest diari, als caòtics col·lapses registrats fa unes setmanes per la falta de personal i els nous requisits en els controls de passaports s'hi va sumar aquest dilluns el conflicte laboral dels treballadors de l'empresa Eulen que porta el control de seguretat del filtre previ a l'embarcament a la terminal de sortides, una enorme porta amb 10 canals dotats d'arcs detectors de metalls i escàners d'equipatge de mà.

Aquests incidents es produeixen pocs dies després que el comitè de vaga de l'empresa anunciés la convocatòria d'aturades parcials de forma indefinida tots els divendres, diumenges i dilluns, a partir del pròxim 4 d'agost.

Notícies relacionades

Els treballadors reclamen més personal perquè asseguren que en l'actualitat treballen "al 200%", en jornades maratonianes que poden arribar a les 16 hores, i sotmesos a alta pressió i estrès.

Els viatgers, impotents, estan mostrant la seva indignació a les xarxes.