TAMBÉ FALSIFICAVEN DINERS

Presó per a tres acusats de tràfic de drogues a L'Hospitalet

Utilitzaven un pis ocupat per preparar les dosis que posteriorment venien

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts

Tres individus de nacionalitat italiana han ingressat a presó acusats de trànsit de drogues a L'Hospitalet de Llobregat, però també de falsificació de moneda i atemptat contra agents de l'autoritat.

Segons indiquen aquest diumenge els Mossos, agents d'aquest cos van detenir el passat 1 de juliol tres homes de nacionalitat italiana a L'Hospitalet, de 23, 24 i 28 anys d'edat respectivament, després d'haver-los decomissat 364 pastilles de èxtasi, ketamina, cocaïna i marihuana, a més de 8.220 euros fraccionats en bitllets i 2.570 euros en bitllets falsos.

Dos dels tres detinguts tenen antecedents per salut pública i, segons indica la Policia catalana, utilitzaven un pis ocupat a L'Hospitalet per preparar les dosis que posteriorment venien al detall.

Els fets que van originar les detencions es van produir el passat dia 1 cap a la 1 de la matinada quan efectius de seguretat ciutadana realitzaven un dispositiu policial preventiu al voltant d'una zona concreta en la qual es tenien indicis d'activitats il·legals.

Els agents van observar que tres individus arribats en un taxi es van dirigir a un immoble i, després d'identificar-los i registrar-los, van localitzar una gran quantitat de substàncies estupefaents.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutjat d'instrucció número 2 de L'Hospitalet va decretar el seu ingrés a presin preventiva a l'espera de judici. 

BARALLA AMB MATXETS I ARMES DE FOC A LA FLORIDA

Notícies relacionades

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones presumptament relacionades amb una baralla amb arma blanca ocorreguda dissabte a l'Hospitalet.

Quatre persones que portaven matxets van iniciar al migdia una baralla al barri de la Florida i un cinquè individu va treure una arma de foc, segons va informar la cadena SER. La policia catalana ha iniciat una investigació per aclarir els fets. 

Temes:

Drogues