Així escala l''Spiderman' francès l'hotel Meliá Barcelona Sky

Alain Robert va ser multat per la Guàrdia Urbana després de pujar els 116 metres d'altura de l'edifici

L’’Spiderman’ francès escala l’hotel Meliá Barcelona Sky. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Després de la Torre Agbar, l'hotel Meliá Barcelona Sky. L'escalador francès Alain Robert, conegut com l'Spiderman francès, va ser multat aquest dilluns per haver-se enfilat per la façana de l'edifici, de 116 metres. Ho va fer al migdia. Quan va arribar a la terrassa l'esperaven efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona. La multa imposada a Robert, conegut per haver fet gestes d'aquest tipus en edificis d'arreu del món, podria anar dels 100 als 600 euros.

Notícies relacionades

En una de les seves entrades a Facebook, on sol compartir tots els seus èxits, va escriure unes línies dedicades a l'hotel amb una fotografia: “L'última gesta. Meliá Sky a Barcelona. Físic, però segur. Per descomptat, simpàtic. Quatre cotxes de la policia, però divertit”, va descriure.

Entre els nombrosos èxits d'aquest home aranya, hi ha construccions emblemàtiques com el complex Burj Khalifa de Dubai, l'Empire State Building de Nova York, el Golden Gate Bridge de San Francisco, la Torre Eiffel de París i les Torres Petronas de Malàisia.