Caçó amb romesco
Caçó amb romesco_MEDIA_1
Mercè Rodríguez és propietària de la parada Peix Fresc Mercè al mercat de Sant Antoni (Urgell, 1). El caçó és un peix que popularment es coneix com a rap de pobre. Té un gust semblant a aquest però és més econòmic. A Andalusia s'acostuma a menjar adobat.
INGREDIENTS
800 grams de caçó
Avellanes
Ametlles
Alls
Nyores
Bitxo
Tomàquets
Oli
Vinagre
Pa
PREPARACIÓ
Torrem dues llesques de pa. Utilitzem una batedora per fer la salsa de romesco. Al got, hi afegim dues nyores, un grapat d'avellanes, un altre d'ametlles, mig bitxo, dos tomàquets pelats, un raig d'oli d'oliva, els alls pelats i les llesques de pa. Ho triturem i ho reservem. En una cassola amb oli, daurem els medallons de caçó. Quan agafin color, hi aboquem la salsa de romesco. Ho remenem i ho deixem coure 20 minuts a foc mitjà.
Notícies relacionadesPRESENTACIÓ
Servim el plat calent. Ho acompanyem de patates trencades al forn o fregides. Si la salsa queda gaire espessa, hi afegim un got de caldo de peix. Acompanyem el plat amb una copa de vi blanc. La recepta es pot fer també amb qualsevol peix blanc.
- Sondeig El PSC es referma i Junts passa davant d’Esquerra
- Investigació judicial Hisenda va maniobrar per evitar la imputació del PP en el cas Bárcenas
- GUARDONS Els Laureus coronen Aitana Bonmatí i la selecció espanyola
- Caiguda de la producció Freixenet planteja un erto per a 615 persones per la sequera
- EDUCACIÓ Catalunya unifica la preinscripció d’FP i donarà places segons la nota
- Literatura La meva gran sorpresa de Sant Jordi
- La tribuna Gest poc coherent
- Investigació al gegant asiàtic La UE obre un nou front contra la Xina per les traves a material sanitari europeu
- Millora de les previsions Iberdrola accelera cap a un altre any rècord al duplicar el benefici
- Energia solar Endesa vol «seguretat jurídica» davant l’oposició a les renovables