ACCIDENT MÚLTIPLE A TARRAGONA

Una conductora beguda atropella sis ciclistes a Riudoms

La noia, de 26 anys, multiplicava per quatre el nivell d'alcohol en sang permès

Un dels esportistes ha resultat ferit greu i ha sigut traslladat a l'hospital

jgblanco38410528 gra020  x bia  alicante   13 05 2017   una manifestaci n de 170513124302

jgblanco38410528 gra020 x bia alicante 13 05 2017 una manifestaci n de 170513124302 / Natxo Frances

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 26 anys ha atropellat aquest dissabte al matí un grup de sis ciclistes que circulaven per la carretera T-704, dins del terme municipal de Riudoms (Baix Camp). Els fets han passat cap a un quart de vuit del matí, quan un turisme ha envaït el carril contrari de circulació i ha envestit els ciclistes.

Com a conseqüència de l'accident, un dels sis ciclistes ha resultat ferit greu, i dos més han patit ferides lleus.

Els serveis mèdics han traslladat el ferit greu a l'hospital de Reus. La conductora ha donat un resultat de 0,61 mil·ligrams en la prova d'alcoholèmia, un resultat que multiplica per quatre la taxa màxima permesa, ja que es tracta d'una conductora principiant i en aquests casos el nivell màxim permès és de 0,15 mil·ligrams.

DELICTE CONTRA LA SEGURETAT

Davant aquests fets, els agents han detingut la conductora per un delicte contra la seguretat del trànsit i per circular sota els efectes del alcohol. La dona arrestada és una veïna de Reus de nacionalitat colombiana.

La detinguda passarà pròximament a disposició judicial davant el jurat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

LA TRAGÈDIA D'OLIVA

Centenars de ciclistes han donat aquest dissabte el seu últim adeu a la tercera víctima de l'accident que va tenir lloc diumenge passat a Oliva (València) quan una dona, que va donar positiu en el control d'alcohol i drogues, va atropellar els sis membres d'un grup ciclista.

Notícies relacionades

Un grup de prop de 300 ciclistes, la majoria pertanyents a diversos clubs de la Marina Alta, han acompanyat les restes mortals del jove mort des del tanatori de Xàbia, situat als afores, fins a l'església de Sant Bartomeu del municipi alacantí, on s'ha oficiat la missa.

Les bicicletes han precedit el seguici fúnebre format per tres cotxes, un amb el fèretre i els altres dos amb corones de flors, que ha arribat poc abans de les onze del matí a l'església, que s'ha quedat petita per acollir els familiars, amics i veïns que han anat a homenatjar el ciclista.