El Cafè del Mar més gran del món obrirà al Port Fòrum el 27 de maig

El 'beach club' oferirà 4.000 metres quadrats d'oci i gastronomia, i postes de sol des d'un vaixell per a 350 persones

jgblanco38280689 cafe del mar170503124849 / FERRAN NADEU

jgblanco38280689 cafe del mar170503124849
fcasals35639100 cafe del mar170503184846

/

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA CASTÁN / BARCELONA

El Cafè del Mar que va néixer el 1980 a la badia de Caló des Moro, a Eivissa, era molt més modest que el mega 'chill out' en vies de germinar al Port del Fòrum, però la promesa és la mateixa: postes de sol amb brindis, hedonisme i bona música. La versió barcelonina –en realitat, a Sant Adrià– s’estrenarà el dia 27 després de mesos d’obres i un increïble càsting per seleccionar 150 empleats. Està cridat a ser el local de l’estiu a Barcelona, però sobretot neix amb el repte de posar en òrbita l’apagat –comercialment– port esportiu adrianenc.

El que va néixer com l’aventura eivissenca de tres socis amb olfacte ha propiciat ramificacions com a franquícia per mig món, àlbums de música supervendes i una lucrativa comercialització. La seu del Port Fòrum, amb 4.000 metres quadrats, serà la més gran del món, amb quatre plantes i una zona exterior de 1.500 metres quadrats amb piscina i escenari per a actuacions. Fonts de l’empresa, que ahir va mostrar la recta final de les obres, destaquen que en la inauguració hi haurà discjòqueis com Erick Morillo, César de Melero, Peter Brown o David Penn.

Notícies relacionades

El preescalfament de l’obertura ha inclòs una llarga selecció de 150 persones, tant per al seu espai d’oci i música com per al restaurant de cuina mediterrània que capitanejarà el xef Juan Jiménez. La zona de club, per a 600 persones, combinarà vistes marineres i una gran cocteleria d’autor. Com a guinda, el terrat, pensat per a actes especials i corporatius, té cabuda per a 500 persones i, segons l’empresa, ja té reserves fetes.

VAIXELL

Per evocar aquells capvespres de postal, el local tindrà també un vaixell per a 350 persones que permetrà veure la posta de sol amb l’horitzó barceloní com a marc. El Café del Mar significa també trencar amb la maledicció del Port Fòrum en usos lúdics. Enrere queden plans per a un gran Pachá o ambiciosos projectes frustrats de crear una rèplica d’un altre temple eivissenc, Amnesia. Altres operadors esperaven un motor reclam per optar per la zona. La pròxima obertura serà l’'escape room' més gran d’Espanya. Es dirà G. Point.