PROP DE 1.000 OPERACIONS PREVISTES

La Policia posa més agents al Prat per evitar el caos del cap de setmana

El reforç coincideix amb l'últim dia del pont de l'1 de maig

icoy38246244 aeroport aeropuerto170430190238

icoy38246244 aeroport aeropuerto170430190238 / Robert Ramos

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional augmenta aquest dilluns el nombre d'agents destinats al control de la documentació als passatgers a l'aeroport del Prat per evitar el caos d'aquest cap de setmana. Segons han explicat fonts del cos policial a l'ACN, aquest reforç, tant en els controls d'entrada com de sortida, coincideix amb l'últim dia del cap de setmana llarg amb motiu de l'1 de maig, quan es preveuen 949 operacions entre enlairaments i aterratges.

Notícies relacionades

Aquests últims dies, s'han registrat llargues cues i aglomeracions a les zones de passaports, ja que tots els passatgers europeus que es mouen dins de l'espai Schengen han de mostrar el seu DNI o passaport en aplicació de les noves mesures antiterroristes vigents des del 7 d'abril.

Aquest cap de setmana, nombrosos afectats han evidenciat el seu malestar a través de les xarxes socials penjant imatges on es veien les aglomeracions de passatgers, alguns dels quals van perdre el vol. Alguns els moments més tensos es van viure dissabte a la tarda i ¡diumenge quan van arribar vuit vols de cop i la falta d'efectius de la policia espanyola va dificultar molt el control de la documentació dels passatgers. A més, alguns dels viatgers van ser enxampats amb documentació falsa, segons fonts policials.