Nour Radouane i Miriam Ortiz, guanyadors de la 39a Cursa El Corte Inglés

Aquesta edició de la prova està marcada pel fet que per primera vegada hi ha hagut més dones que homes

Els participants en la Cursa El Corte Inglés prenen la sortida de la carrera. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
TONI SUST / BARCELONA

Amb l'absència del guanyador de l'any passat, Mourad El Bannouri, i la de Mohamed Benhmbarka, sis vegades vencedor en la carrera, la 39a edició d'El Corte Inglés ha coronat aquest diumenge Nour Radouane, un dels aspirants de qui s'esperava que pogués donar la sorpresa. El vencedor ha completat el circuit de 10,76 quilòmetres amb un temps de 34 minuts i 34 segons. Darrere d'ell, ha creuat la meta Albert Ollé (35 minuts i quatre segons) i Albert Nogueras (35 minuts i sis segons).

En la categoria de dones, molt disputada, la guanyadora ha tornat a ser Miriam Ortiz, que ja es va imposar en aquesta mateixa prova l'any passat. 

Notícies relacionades

Precisament, aquesta edició està marcada pel fet que per primera vegada hi ha hagut més dones que homes com a participants: en concret, 1.654 dones més. Al tancament de la inscripció 'on line' hi havia 58.870 persones apuntades, de les quals 28.608 són dones.

Els corredors inscrits en la carrera -la majoria aficionats- poden arribar a la meta fins a les 11.30 hores, després de passar per una ruta que inclou el pas per l'Estadi Olímpic, que aquest any és especialment simbòlic perquè es compleixen 25 anys de la celebració dels Jocs de Barcelona, el 1992. Es calcula que hi haurà afectacions en el trànsit fins a les 12.30.