AQUEST DIVENDRES

Mor un lladre després de ser reduït per uns veïns a Nou Barris

L'home portava un passamuntanyes sota el casc de la moto i tres persones se li van tirar a sobre i es va asfixiar

El mort esperava amb la moto en marxa que el seu soci finalitzés l'atracament a un forn de Nou Barris

Imatges gravades per testimonis presencials en què s’observen les maniobres de reanimació practicades a l’home.  / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
GUILLEM SÀNCHEZ / BARCELONA

Un lladre ha mort aquest dissabte després que ahir a la nit fos reduït per tres veïns quan intentava, amb un altre home, atracar un forn al districte de Nou Barris de Barcelona. Els fets van tenir lloc aquest divendres pels volts de les 20.30 hores.

Notícies relacionades

L'home dissortat estava esperant amb una moto en marxa al carrer mentre el seu company atracava l'establiment. Portava posat el casc i sota aquest un passamuntanyes. Un grup de persones el van tirar de la moto i, segons els primers indicis, la pressió que van exercir sobre el seu cos per subjectar-lo va acabar asfixiant-lo. Prèviament, el marit de l'empleada atracada també havia retingut el lladre que va entrar a l'establiment.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han informat que, quan van arribar al lloc del succés, l'home era a terra, sense pols, de manera que li van haver de fer maniobres de reanimació. El SEM el va traslladar a un centre hospitalari. Fins a aquesta tarda ha estat amb vida gràcies a la respiració assistida. Finalment s'ha declarat oficialment la seva mort aquests dissabte a la tarda. Entre el diumenge i el dilluns se li practicarà una autòpsia.