En estat crític una ciclista envestida per un autobús de línia a Barcelona

La dona, de 54 anys, ha rebut un cop pel vehicle municipal a la plaça de Tetuan

Efectius del SEM han traslladat la víctima a l'hospital de Sant Joan de Déu

 

  / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

Una ciclista de 54 anys ha sigut atropellada per un autobús de la línia H12 aquest divendres a les dues del migdia. Els fets han tingut lloc a la plaça de Tetuan de Barcelona. La dona ha sigut traslladada a l'Hospital de Sant Joan de Deú i el seu estat és crític, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Segons sembla, la víctima circulava pel carril bici de la plaça, que envolta l'espai per dins, i a l'arribar al passeig de Sant Joan ha envaït el carril del bus per pujar per aquest passeig. En aquell instant ha rebut un cop del vehicle municipal, que l'ha impulsat cap endavant però ha frenat a temps per no atropellar-la.

Notícies relacionades

El conductor ha assegurat als agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona que ha tocat el clàxon en un parell d'ocasions per alertar la dona, que conduïa una bicicleta de color violeta. L'impacte de la ciclista contra l'autobús ha trencat bona part del vidre del davant.

Els tècnics del SEM han pogut estabilitzar la dona, que havia recuperat la consciència durant el trasllat en ambulància, encara que de moment el seu pronòstic és reservat.