Un vídeo mostra la calma de l'avi pistoler en un atracament

"Dona'm tota la pasta o et deixo sec d'un tret", li va dir al farmacèutic

L’avi pistoler, durant un atracament a una farmàcia d’Hostafrancs, a Barcelona. / periodico

1
Es llegeix en minuts
GUILLEM SÀNCHEZ / EL PERIÓDICO

Un home gran entra amb pas segur en una farmàcia del barri d'Hostrafancs. Porta el cap cobert amb una gorra de llana. S'acosta al taulell i allà s'obre la jaqueta i, per a ensurt del farmacèutic, treu de la cintura dels pantalons una pistola amb què l'encanona. Acte seguit l'atracador posa el colze al taulell en un gest no exempt de xuleria i dona instruccions a l'apotecari. El lladre agafa els bitllets de la caixa registradora, se'ls posa en una butxaca dels pantalons i se'n va per on ha vingut, tot això amb destacable calma.

És la seqüència d'un dels cops de l'avi pistoler, l'home de 71 anys detingut dimarts després de cometre sis robatoris en sis dies, tots al districte de Sants-Montjuïc. Les imatges van ser registrades per la càmera de seguretat del comerç.

Notícies relacionades

"Em va dir, en català: 'Dona'm tota la pasta o et deixo sec d'un tret", ha explicat a EL PERIÓDICO el farmacèutic que va patir l'atracament.

L'apotecari va expressar dubtes sobre l'autenticitat de l'arma quan l'atracador va desenfundar. Però la resposta d'aquest el va deixar gelat: "Vols provar-la?" Els seus dubtes era fundat: la pistola era de broma.