ENTREVISTADA A TV-3

Ada Colau anuncia que s'agafarà la baixa per maternitat

L'alcaldessa de Barcelona diu que no es definirà sobre el procés "fins que no hi hagi una proposta sobre la taula"

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa Ada Colau ha anunciat en una entrevista a 'Els matins' de TV-3 que s'agafarà la baixa de maternitat. El naixement del segon fill de Colau, que ja té un nen, Luca, està previst per a la primavera. No obstant, Colau no ha concretat quan serà perquè, ha dit, això li impediria exercir el seu dret al vot als plens municipals i ha criticat la llei que ho impedeix. Ja hi ha la possibilitat que els representants polítics puguin manifestar la seva posició política de manera telemàtica: el Congrés dels Diputats va aprovar el 2011 per unanimitat la reforma del seu reglament per incloure aquesta excepció en casos de malaltia i maternitat.

Notícies relacionades

En un altre ordre de coses, preguntada per Lídia Heredia pel seu posicionament davant el procés, Colau ha tornat a manifestar que no es posicionarà al respecte fins que hi hagi una proposta sobre la taula i ha demanat concreció, a més de reiterar el seu suport al procés. 

L'alcaldessa també s'ha referit al pla d'allotjaments turístics de la ciutat, i ha assegurat que el consistori està treballant en això amb la resta de grups.