TMB s'oposa al nomenament de Felip Puig com a president de Tram

L'empresa pública vota en contra de la incorporació de l'exconseller

jjubierre31701800 felip puig161222103549

jjubierre31701800 felip puig161222103549

1
Es llegeix en minuts

La presidenta de Transport Metropolitans de Barcelona (TMB), Mercedes Vidal, ha assegurat que l'empresa no està d'acord amb el nomenament de l'exconseller Felip Puig com a president de les dues adjudicatàries que gestionen el Trambaix i el Trambesòs, i que per això hi va votar en contra en els consells d'administració de Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besòs SA que el van nomenar aquest dimarts.

La també regidora de Mobilitat ho ha dit en un apunt a Twitter recollit per Europa Press en resposta a la CUP, partit a qui ha recordat que l'ajuntament "no decideix qui presideix una empresa privada com Tram" i que pretén augmentar el pes públic en l'actual concessió amb la connexió de les dues xarxes de tramvia.

Notícies relacionades

"Crec que Felip Puig no deu estar gairelt d'acord amb aquest punt. Potser des de la CUP ens podeu ajudar a defensar l'interès públic", ha assegurat Vidal sobre la connexió del tramvia, que el grup municipal de la CUP rebutja per la poca participació pública a Tram, en la qual TMB compta amb un 2,5%, la mateixa xifra que té Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).