UNA VEÏNA DE NOU BARRIS

Detinguda una dona a Barcelona per simular set robatoris per cobrar l'assegurança

L'arrestada ja havia sigut indemnitzada amb 4.000 euros i tenia pendent rebre'n 2.300 més

 

  / MOSSOS

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han detingut una dona, de 58 anys i espanyola, per presumptament haver simulat un robatori amb força al seu domicili i sis robatoris amb violència i intimidació a la via pública per cobrar l'assegurança, ha informat aquest divendres la policia catalana en un comunicat.

La van detenir el 14 de novembre al districte barceloní de Nou Barris encara que la investigació va començar a l'agost quan va presentar una denúncia per un robatori a la seva vivenda: va explicar que li havien forçat la porta i li havien robat diners en efectiu, joies, roba, televisions, un ordinador i diferents aparells electrònics.

Després d'una inspecció ocular, la policia científica no va poder determinar la forma d'accés al domicili dels presumptes lladres, encara que van veure indicis d'una simulació.

Al descobrir que era una denúncia fraudulenta, els agents van estudiar altres denúncies similars que havia fet durant els últims anys, per les quals havia cobrat indemnitzacions.

Notícies relacionades

Per això, van determinar que les sis denúncies que havia presentat anteriorment eren falses: en tots els casos va assegurar que dues o tres persones l'havien abordat al carrer amb una empenta o una navalla com a amenaça, i havia presentat un informe mèdic de lesions.

En total, la dona -que ha quedat en llibertat amb càrrecs- havia cobrat més de 4.000 euros i tenia pendent cobrar-ne 2.300 d'algunes reclamacions que va efectuar.