DOBLE MANIFESTACIÓ AL CARRER DE BENAVENT

Nova confrontació entre veïns i okupes a les Corts

Dos residents contràries a l'okupació han entrat a l'edifici desallotjat i tapiat divendres, on tornava a haver-hi tres okupes

Els Mossos d'Esquadra han tirat a terra la tàpia per accedir a l'interior i fer sortir les dues parts

Desallotjament al carrer de Benavent, a Barcelona. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

Dues veïnes han entrat per una finestra a l'edifici desallotjat i tapiat aquest divendres pel propietari al número 25 del carrer de Benavent, a les Corts, i s'han trobat amb tres okupes a l'interior. Els okupes han pres el segon pis de l'edifici, mentre que els veïns contraris s'han quedat al primer. Uns i altres pengen les seves pancartes dels balcons, mentre els Mossos, que primer vigilaven l'escena, han començat a tirar a terra la tàpia de l'immoble aquesta tarda per treure als ocupants.

Fins al lloc s'han acostat joves que recolzen l'okupació, però també hi ha hagut moments de tensió amb els veïns contraris. 

DESALLOTJAMENT SORPRESA

Notícies relacionades

El edifici buit va ser ocupat fa dues setmanes per un grup de joves, que no s'hi quedaven a dormir. El propietari, coneixedor que els okupes no estaven permanentment al lloc, va entrar-hi divendres i va tapiar els accessos. El col·lectiu okupa va convocar una concentració a la nit i diversos veïns contraris a l'okupació s'hi van enfrontar.

Els okupes han convocat un taller de pancartes a les cinc i una protesta a les set.