EIXAMPLE

Un metro tunejat del 1926 recorrerà la L-1 tot l'any

Tren de la sèrie 100, del 1926.

Tren de la sèrie 100, del 1926.

1
Es llegeix en minuts
Luis Benavides
Luis Benavides

Periodista

ver +

Una exposició de fotografies històriques al vestíbul de l'estació d'Universitat recorda aquesta tarda, a partir de les 18.30 hores, els primers viatges dels trens de la sèrie 100 en el denominat Metro Transversal, una línia inaugurada el 10 de juny del 1926, la segona a posar-se en servei després de Gran Metro, en funcionament dos anys abans.

Notícies relacionades

Per celebrar el 90è aniversari d'aquesta línia, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) també ha transformat un comboi actual, de la sèrie 400, decorat amb motius d'època. Fins al desembre, els usuaris de la Línia 1 de metro veuran circular aquest tren especial en servei convencional.

VIATGE EN EL TEMPS / Els usuaris del metro que disposin d'un telèfon amb connexió a internet també podran reviure com eren les estacions de tram commemorat, que connectava la Bordeta i la plaça de Catalunya. Aquest viatge en el temps serà possible gràcies als codis QR instal·lats a les andanes de les estacions de Santa Eulàlia, Mercat Nou, Plaça de Sants, Hostafrancs, Espanya, Rocafort, Urgell, Universitat i Catalunya.

Temes:

Fotografia Metro