eixample

La Concepció regala 1.500 racions de musclos

La musclada de l’any passat.

La musclada de l’any passat.

1
Es llegeix en minuts

Recuperar la vella tradició de fer una musclada entre familiars i amics els dies de revetlla. Amb aquest objectiu, aquest matí es repartiran 1.500 racions de musclos a la marinera acompanyades d'una copa de cava al mercat de la Concepció (Aragó, 313). A partir de les 11.30 hores i fins a esgotar existències.

Aquesta degustació gratuïta dóna el tret de sortida de la cinquena Revetlla d'Estiu amb Musclos i Cava, organitzada pel Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna i el Gremi de Peixaters de Catalunya.

«Molts avis encara recorden haver fet musclades per celebrar les revetlles. Aquesta tradició actualment s'ha perdut, malgrat tractar-se d'un marisc amb preus molt populars», explica Leandre Serra, president del gremi de majoristes.

Notícies relacionades

TRES DIES / Aquesta festa del marisc seguirà dijous als mercats del Ninot i de Sants, i divendres arribarà als de la Marina (Zona Franca) i la Muntanyeta (Sant Boi de Llobregat). «En total es repartirà una tona de musclos, equivalent a 7.500 racions», afegeix Serra.

L. BENAVIDES