La festa de Tots Sants en un sol clic

L'Ajuntament de Barcelona crea una pàgina web amb tota la informació relativa a la història de la festa i diferents activitats relacionades

1
Es llegeix en minuts

¿Per què se celebra el dia de Tots Sants? ¿En quins punts de la ciutat hi ha les típiques parades de castanyes moniatos? ¿Quins són els horaris dels cementiris i com s'hi pot arribar en transport públic? Aquestes són algunes de les preguntes que es responen a la pàgina web temàtica de Tots Sants que, com cada any, posa en marxa l'Ajuntament de Barcelona.

La festa de Tots Sants engloba un conjunt de tradicions molt variades entre els dies 31 d'octubre i 2 de novembre.

En aquest sentit, la web inclou un espai per a les receptes tradicionals de panellets, castanyes i moniatos i se situen per districtes els llocs on es poden trobar les habituals paradetes ambulants.

Notícies relacionades

També es detallen les activitats que es realitzen aquests dies en forma d'agenda: castanyades populars, nits d'ànimes, representacions teatrals, activitats infantils o tallers.

La informació relacionada amb l'accés als cementiris municipals també té un espai a la web, que recull els horaris ampliats d'obertura, les activitats que organitzen i el dispositiu especial de transport públic que s'ha creat amb motiu de la festivitat de Tots Sants.