PERSECUCIÓ POLICIAL

Tallada dues vegades la L-3 del metro per la fugida d'una carterista pels túnels

Els Mossos l'han detingut entre les estacions de Drassanes i Liceu

Passatgers en un vagó del metro, el març passat.

Passatgers en un vagó del metro, el març passat. / ARXIU

1
Es llegeix en minuts

El servei de la línia 3 del metro de Barcelona s'ha hagut d'interrompre aquest dilluns dues vegades entre les 13.22 i les 14.31 hores perquè els Mossos d'Esquadra perseguien una carterista per l'interior dels túnels de les vies.

La policia catalana ha informat que la dona era entre un grup de persones que estaven sent identificades pels Mossos al districte de Ciutat Vella cap a les 13.15 hores, quan ha fugit cap a l'estació de Drassanes de la L-3 i s'ha internat corrent als túnels.

Fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han informat que la primera interrupció de la línia s'ha produït entre les 13.22 i les 13.36 hores, quan s'ha paralitzat totalment la L-3 per buscar la dona.

Els Mossos no han aconseguit en aquell moment localitzar-la, i s'ha reobert la circulació dels combois del metro.

Notícies relacionades

Poc després, un empleat del metro ha pogut veure la dona en un túnel de la mateixa L-3 i ho ha comunicat als agents, que s'han tornat a internar als túnels per buscar-la.

La línia s'ha hagut de tornar a interrompre des de les 13.45 fins a les 14.31 hores entre les estacions de Drassanes i Liceu, on finalment els Mossos han aconseguit detenir la dona.