REACCIONS A LA RESOLUCIÓ D'ANTIFRAU

Colau: "No té sentit que es paguin pensions a condemnats"

L'alcaldessa revela que es revisaran expedients i protocols

Colau, al passadís de la galeria gòtica de l’ajuntament, el dia 28.

Colau, al passadís de la galeria gòtica de l’ajuntament, el dia 28. / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
CRISTINA BUESA / BARCELONA

L'alcaldessa de BarcelonaAda Colau, ha opinat aquest dijous que "no té sentit" que s'estiguin pagant pensions vitalícies als dos exagents de la Guàrdia Urbana condemnats per tortures. Colau ha fet aquestes consideracions després de la resolució de l'Oficina Antifrau que qüestiona aquestes pagues i reclama que s'extremin els controls per revisar la invalidesa, tal com publica aquest dijous EL PERIÓDICO.

"És un tema que ja vam denunciar", ha recordat l'alcaldessa, que ha dit que en els pròxims dies el seu govern, que fa quatre dies que està al capdavant de la ciutat, veurà si pot donar alguna informació més precisa sobre el cas 4-F.

CONFIANÇA EN LA GUÀRDIA URBANA

Notícies relacionades

El nou comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, ha estat ja en contacte amb els intendents de la Guàrdia Urbana, ha prosseguit la responsable municipal en una roda de premsa posterior a una trobada  amb la Síndica de Barcelona, Maria Assumpció Vilà.

L'alcaldessa ha revelat que revisaran expedients i protocols però que encara era aviat per aportar més informació. A continuació ha expressat la seva "plena confiança" en la policia barcelonina, "que fa una tasca quotidiana imprescindible".