promoció comercial. 'INTENZ DIAGONAL'

La 'shopping night' estival

Nit de botigues a la Diagonal, amb promocions, gastronomia i espectacles inspirats en el pop art. És la cara estiuenca de la Shopping Night del passeig de Gràcia.

Avinguda de la Diagonal, entre els carrers de Joan Güell i Entença. De 20.00 a 2.00 hores.

Ambient i activitats d’altres edicions de la ’shopping night’ estival.

Ambient i activitats d’altres edicions de la ’shopping night’ estival. / Arxiu / ferran nadeu / JULIO CARBÓ

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

És la germana petita de la Shopping Night del passeig de Gràcia. Va néixer fa tres anys seguint l'estela de la veterana nit de botigues obertes i torna enfortida per l'èxit de les dues edicions anteriors. Es presenta amb un altre nom, per no confondre la parròquia. Ocupa un espai menys glamurós que la seva germana gran. Però té a favor seu aquesta calor ja estiuenca que convida a passejar pels carrers de nit. És l'Intenz, un festival de comerç, moda, gastronomia i art que se celebra aquesta nit (de 20.00 a 2.00 hores) a l'avinguda Diagonal entre Joan Güell i Entença.

Aquesta iniciativa, que persegueix dinamitzar la vida comercial de la zona, té com a pilars bàsics establiments de l'eix Sants-les Corts i els centres L'Illa i Pedralbes Centre. Uns 200 locals -inclosos botigues, hotels i restaurants- se sumen a l'esdeveniment, que aquest any rendeix homenatge al pop art, present a través de diverses performances, algunes exposicions, el cartell (que utilitza un original d'Andy Warhol: Mick Jagger number one) i el padrí de la festa, Pedro Marín, cantant pop dels 80.

Notícies relacionades

ACTIVITATS / Encara que hi haurà brindis de cava a molts locals, paradetes al llarg de tot el tram de l'avinguda i degustacions al carrer, la convocatòria concentra el gruix de la moguda davant Pedralbes Centre i el centre comercial L'Illa. El programa és variat i dispers. Hi haurà música amb els discjòqueis Reyes Torio i Kris White, dansa amb Jorge Fernández Hidalgo i amb Slam Dancing, i actuacions d'Ainhoa Cantalapiedra, Drums Light, Smoking Stones i del mateix Pedro Marín (22.00 hores). També revetlla a la plaça de Clara Campoamor, cine i karaoke pop als jardins de Ferran Soldevila i desfilada de gossos a la plaça de Valdivia.

Els locals participants han preparat el seu propi menú, a manera de reclam, amb sortejos, petites actuacions i, sobretot, la promesa de rebaixes en els seus productes.