NIT DE BOTIGUES

La Diagonal reformada no se suma a la 'shopping night'

1
Es llegeix en minuts
P. C. / BARCELONA

El nou i concorregut tram de la Diagonal (de Francesc Macià a passeig de Gràcia) no se sumarà de moment a la shopping night o nit de botigues obertes i saraus populars que convoca una part de l'avinguda des de fa un parell d'anys i que en aquesta ocasió se celebrarà el dia 18 de juny. Els comerciants de l'àmbit reformat encara tenen pendent l'obertura de les seves terrasses i diverses opcions de celebració sobre la taula. De manera que el muntatge Intenz (el seu nom oficial per diferenciar-lo del que celebra a l'hivern el passeig de Gràcia) es mantindrà entre els carrers d'Entença i Joan Güell, aquest any amb l'eix temàtic del Pop Art.

Notícies relacionades

La nit de botigues de la Diagonal, que l'any passat va atraure unes 50.000 persones, té com a pilars bàsics establiments com les de l'eix Sants-les Corts i els centres comercials de L'Illa Diagonal i Pedralbes Centre. Diversos centenars d'establiments, inclosos restaurants, hotels i establiments comercials, obriran entre les vuit del vespre i les dues de la matinada, amb promocions i diversos reclams. Hi haurà parades  de venda de comerç de proximitat de la zona i també escenaris amb actuacions musicals. El Pop Art i Andy Wharhol seran els fils conductors, mentre que el cantant Pedro Marín, exídol pop, serà el padrí de la jornada.

Més enllà de Francesc Macià, a la nova Diagonal estudien crear les seves pròpies festes anuals, així com algun acte inaugural.