Ordre internacional

Detingut a BCN un home buscat per la Interpol per un assassinat a Kosovo

L'arrest es va produir en el marc d'una investigació a un grup criminal format per membres de l'antiga Iugoslàvia

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home armat buscat per la Interpol per associació il·lícita i assassinat a Pristina (Kosovo), on hauria participat en un tiroteig per venjar-se d'una banda rival, informa aquest dimarts la policia catalana.

Els Mossos van detenir el 17 de desembre un home de 44 anys i nacionalitat kosovar, com a presumpte autor dels delictes d'associació il·lícita i assassinat, que tenia una ordre internacional de detenció emesa per les autoritats judicials de Kosovo.

La detenció es va produir a Barcelona en el marc d'una investigació a un grup criminal format per membres de l'antiga Iugoslàvia.

Al detenir aquesta persona, els agents van poder comprovar que estava fugit de les autoritats judicials de Pristina (Kosovo) ja que el 2005 va planificar, juntament amb una altra persona, una sèrie d'assassinats per venjar-se d'una banda rival.

Notícies relacionades

El resultat va ser, després d'un tiroteig en un bar, d'una persona morta i sis de ferides, cinc d'elles per bales perdudes.

Una vegada detingut va declarar en seu judicial a Barcelona a instàncies d'un jutjat central d'instrucció de Madrid, que va decretar el seu ingrés a la presó a l'espera de la resolució per a la seva extradició a Kosovo.

Temes:

Kosovo