Mas recorda a ICV-EUiA que va recolzar la reforma urbanística de Can Vies

Herrera qüestiona el desallotjament del centre de Sants

Artur Mas, durant la seva intervenció en el ple del Parlament, aquest dimecres.

Artur Mas, durant la seva intervenció en el ple del Parlament, aquest dimecres. / JORDI BIEDMAR

1
Es llegeix en minuts

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha recordat aquest dimecres a ICV-EUiA que va recolzar la reforma urbanística que afecta Can Vies --casa 'okupada' que va ser desallotjada aquest dilluns-- quan formava part de l'equip de govern municipal barceloní.

Ho ha dit a la sessió de control al Govern al Parlament després que el líder d'ICV, Joan Herrera, hagi considerat que la Generalitat està gestionant malament aquest desallotjament i els posteriors disturbis al barri de Sants, i hagi afirmat que arriba tard la dimissió de Manel Prat com a director dels Mossos.

"Prat, en lloc d'encarar els casos d'abusos policials, els minimitza i això afecta des de fa massa temps el prestigi dels Mossos", ha assegurat el dirigent ecosocialista.

Notícies relacionades

Herrera ha considerat que la cúpula de la Conselleria d'Interior fa "massa temps que fa les coses massa malament", i ha condemnat qualsevol acció violenta amb independència d'on procedeixi.

Mas ha assegurat que el conseller d'Interior, Ramon Espadalercompareixerà al Parlament per informar sobre aquest tema, ja que així ho fa "sempre" que els grups parlamentaris ho sol·liciten.

Temes:

Can Vies