INTENT DE DEGOLLAMENt

Un home apunyala dues persones al mig del carrer a Ciutat Vella

Una de les víctimes ha mort i l'altra ha ingressat a l'hospital ferida de gravetat

Continua la recerca de l’autor del doble apunyalament de Ciutat Vella. / periodico

Continua la recerca de l’autor del doble apunyalament de Ciutat Vella.
Un mort i un ferit per un doble apunyalament a Ciutat Vella

/

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra busquen un individu que aquest dimarts a la tarda ha apunyalat dos homes al mig del carrer del barri de Ciutat Vella. Un d'ells ha mort i l'altre està ferit de gravetat. Fonts policials no han precisat detalls sobre una possible tercera agressió.

Els fets han passat cap a les set del vespre al carrer de Mirallers, quan un jove s'ha acostat a un home (de 67 anys) i, segons sembla sense discussió prèvia, l'ha apunyalat i l'ha deixat greument ferit. Acte seguit, ha apunyalat un altre home (de 60 anys) que intentava parar-lo, i li ha causat la mort. Segons sembla, hi ha hagut una altra agressió per part del presumpte autor de les punyalades. Fonts de la investigació apuntaven a un robatori violent com a causa de la primera agressió, però deprés han dubtat d'aquesta hipòtesi per l'acarnissament mostrat per l'agressor contra la seva primera víctima, a la qual ha intentat degollar.

Punyalades al coll

La primera agressió s'ha produït a la confluència del carrer de la Barra de Ferro amb Banys Vells. La segona punyalada, al carrer de Mirallers amb Brosolí. La zona és el casc antic de la ciutat, a prop del Born. Les dues víctimes han estat apunyalades al coll.

Dubtes i hipòtesi

Notícies relacionades

Les forces de seguretat han començat a prendre declaració als testimonis del succés per determinar com s'ha produït l'agressió, encara sense precisar. Alguns testimonis han facilitat una descripció del presumpte agressor, però encara no està identificat i tampoc se sap si el jove tenia o no alguna relació amb les víctimes. Els agents també han començat a revisar les càmeres de seguretat de la zona per si poguessin haver registrat les agressions.

Dispositiu

La policia, que ha muntat un ampli dispositiu en tota la zona per tractar de localitzar el presumpte homicida, tampoc ha trobat, de moment, l'arma del crim.