Anar al contingut

MOBILITZACIÓ POPULAR

Nou Barris es manifesta aquest dijous a Sant Jaume per exigir solucions

Una plataforma ciutadana formada per més de 100 entitats del districte denuncia "la inoperància del districte davant l'emergència social"

HELENA LÓPEZ / Barcelona

Més de 100 entitats de Nou Barris unides en la plataforma ciutadana Nou Barris cabrejada diu prou! es manifestaran aquest dijous a la tarda davant l'Ajuntament de Barcelona per denunciar "la greu situació que estan patint molts veïns del districte". La plataforma ciutadana denuncia, entre moltes altres coses, les retallades en sanitat, educació i transport públic, a més de la falta de vivenda protegida i la "falta de respostes dels dirigents del districte".

Els impulsors de la campanya denuncien "la inoperància del Consell del districte", i per això han decidit interpel·lar directament l'alcalde, Xavier Trias. En l'acció d'aquest dijous, els veïns es concentraran a les 18.30 hores de la tarda a l'estació de metro de Llucmajor i es dirigiran junts cap a la plaça de Sant Jaume, on pretenen entregar-li a l'alcalde una carta en què li demanen "poder participar activament dels pressupostos de l'ajuntament, que els comptes siguin transparents i públiques i que les polítiques locals no siguin discriminatòries amb les perifèries".

"Volem que es tingui en compte el paper del teixit associatiu de Nou Barris, que se'l respecti, se l'escolti i es millorin els mecanismes de participació", assenyala la missiva, que reitera que la situació del districte és d'"emergència social".

0 Comentaris