Anar al contingut

MODA. ACTIVITATS 'OFF' DEL SALÓ THE BRANDERY

Nova vida per als texans

EL PERIÓDICO
BARCELONA

Combina moda, solidaritat i reciclatge. Moda a càrrec d'alumnes de l'Escola Elisava. Solidaritat per a gent sense sostre de la Fundació Arrels. I reciclatge, perquè l'objectiu és donar una nova vida a roba en desús. L'acció consisteix en una recol·lecta massiva de texans, es titula Second chance i es portarà a terme avui al passeig del Born de Barcelona.

La iniciativa és un aperitiu del saló de moda urbana The Brandery, que es porta a terme del 13 al 15 i que organitza diverses activitats off als carrers de la ciutat, com ara l'exposició Fashion & sports, una mostra de 50 espectaculars imatges que inunden el passeig de Gràcia i que il·lustren la relació entre moda i esport. Les fotos, firmades per professionals de la publicitat com Mariano Vivanco i Jens Grundmann, retraten esportistes d'elit com Gemma Mengual, Usain Bolt, Víctor Valdés, Messi i Kaká.

Second chance tindrà avui el centre d'operacions en dues carpes instal·lades davant del número 21 del passeig del Born (des de les 10.00 fins a les 21.00 hores), on la gent que ho desitgi pot donar els seus texans usats. Allà mateix, en viu i en directe, una quinzena d'estudiants del màster en Fashion design de l'Elisava arreglaran les peces, les cosiran i customitzaran amb vores, pedaços i complements. Després els afegiran una etiqueta en què figurarà el nom del donant, que també podrà aparèixer en un photocall amb els texans customitzats i rebrà un cupó de descompte del 10% per canviar-lo al setembre i octubre a les botigues que integren l'associació Born Comerç. La iniciativa, que també patrocina l'ajuntament, es fa a benefici de la Fundació Arrels, que treballa amb persones sense sostre.

0 Comentaris