PRESENTACIÓ

Jude Law serà Hamlet en un muntatge teatral

Kenneth Brannagh dirigirà l'actor al West End de Londres

1
Es llegeix en minuts
BEGOÑA ARCE / LONDRES

Un príncep de cine, Jude Law, s'enfronta a una prova de foc en la qual es juga la reputació com a actor. El galant d'El talento de Mr. Ripley ha acceptat pujar a l'escenari a Londres per interpretar el paper de Hamlet. L'obra estarà dirigida per Kenneth Brannagh, que compta amb una gran experiència en muntatges de William Shakespeare i amb qui Law ha treballat en la seva última pel.lícula, Sleuth.

El mateix Brannagh va interpretar en el seu dia Hamlet, el personatge turmentat que ha atret grans actors com Laurence Olivier, John Barrymore, Ian Mckellen, Richard Burton i Daniel Day-Lewis, que va perdre el coneixement en plena representació. L'estrena amb Law està prevista per al maig del 2009 al Wyndham's Theatre, al West End, encara que la producció forma part de la programació del prestigiós Donmar Warehouse.

Notícies relacionades

ALTRES EXPERIÈNCIES

"Jude és un actor muscular i visceral que connecta directament amb emocions pures --assenyala Michael Grandage, director artístic del Donmar--. Pot ser una manera d'abordar l'obra molt diferent de la que hem pogut veure fins ara". No serà la primera experiència teatral del soldat de Cold Mountain, que ja ha interpretat a l'Old Vic La mort d'un viatjant i Doctor Faust. Un dels seus amics, Ewan McGregor, també serà al Donmar a la tardor, amb un altre Shakespeare, Othello, dirigit per Grandage. McGregor va obtenir un gran èxit a Londres, cantant i ballant en el musical Guys and dolls.

Temes:

Jude Law