L'ENTREGA SERÀ AL NOVEMBRE

Juan Luis Guerra, l'artista amb més candidatures als Grammy Llatins, amb cinc nominacions

'Papito', de Miguel Bosé, finalista en tres categories

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / MADRID

El cantant dominicà Juan Luis Guerra, amb cinc nominacions, ha aconseguit el nombre més alt de candidatures en la vuitena edició dels Premis Grammy Llatins, segons ha anunciat l'Acadèmia Llatina de les Arts i Ciències de la Gravació (LARAS). La cerimònia d'entrega se celebrarà el pròxim 8 de novembre al Centre d'Actes Mandalay Bay de la ciutat de Las Vegas (EUA).

Guerra opta, ambLa llave de mi corazón,al premi gravació de l'any, cançó de l'any, disc de merengue, cançó tropical i enginyer de gravació. A més, el compositor dominicà serà guardonat com a Personalitat de l'Any 2007 en un reconeixement de la LARAS.

Notícies relacionades

Darrere de Juan Luis Guerra, i amb quatre candidatures cada un, hi figuren Ricky Martin i el grup Calle 13. També destaquen Franco de Vita, Zoé i Miguel Bosé, que opten a tres distincions. El discPapito,del compositor i cantant espanyol, competeix en les categories de gravació de l'any, disc de l'any i millor disc vocal pop masculí. Caetano Veloso, Michel Camilo, Maná i Aterciopelados aspiren, per la seva part, a dos.

També opten a diferents guardons Montserrat Caballé, Ana Belén, Rosendo, Jorge Drexler, Fito Páez, Ariel Rot, Alejandro Sanz, Mala Rodríguez, Andrés Calamaro i Jarabe de Palo.