EL 13 I 14 DE JULIOL

The Flaming Lips, Jarvis Cocker, Kaiser Chiefs, !!! i PJ Harvey encapçalen el cartell del Summercase

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / BARCELONA

The Flaming Lips, PJ Harvey, !!!, Air, Jarvis Cocker, Kaiser Chiefs, The Chemical Brothers i OMD són algunes de les bandes i artistes que actuaran en la segona edició del Festival Summercase, que se celebrarà el 13 i 14 de juliol de manera simultània al recinte del Fòrum de Barcelona i a Boadilla del Monte (Madrid), segons ha anunciat l'organització.

El cartell d'aquest esdeveniment reunirà mig centenar de propostes musicals i combinarà artistes i bandes consolidades amb grups emergents nacionals i internacionals. L'objectiu és "trobar unmixentre grups veterans i emergents", segons han afirmat els responsables del festival.

Millora de serveis

Altres noms del panorama musical que també estaran presents en el festival són The Jesus and Mary Chain, Electrolane, Air, DJ Shadow i My Brightest Diamond. En les pròximes setmanes, l'organització anunciarà les últimes incorporacions que tancaran la nòmina del Summercase.

La distribució d'espais serà la mateixa que en l'anterior edició, formada per dos escenaris oberts i dues carpes, mentre que s'ampliaran les zones de descans i els accessos, i s'evitarà que se solapin actuacions.

Venda d'abonaments i accessos VIP

Notícies relacionades

El festival ha posat a la venda els abonaments que fins al 15 d'abril costaran 85 euros. Aquell mateix mes també es posaran a la venda a través del servei Telentrada de Caixa Catalunya els accessos VIP --que permet estalviar-se cues i permet l'accés a una zona privada--, que costaran 210 euros.

L'any passat, l'assistència va vorejar les 60.000 persones, xifra que l'organització del festival espera superar el 2007. El pressupost que fan anar els organitzadors del Summercase per a les dues seus que acolliran les actuacions serà d'uns set milions d'euros en aquesta pròxima edició.