INCORPORACIÓ A LA VISTA

Colòmbia avança el fitxatge de Mina pel Barça

L'exfutbolista Asprilla assegura que el seu compatriota ja és jugador blaugrana

mina

mina

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Diversos mitjans informatius de Colòmbia asseguren aquest dijous que Yerri Mina ja és jugador blaugrana ja que s'ha tancat l'acord entre el Palmeiras, el seu actual club, i la directiva catalana. Segons Caracol Radio, el defensa només està a l'espera de rebre la documentació per passar la revisió mèdica habitual i viatjar immediatament a Barcelona. D'aquesta manera, la setmana que ve ja serà presentat com a nou membre de la plantilla d'Ernesto Valverde.

Notícies relacionades

L'exfutbolista Faustino Asprilla, que entre altres clubs va jugar al Newcastle i el Parma, ha indicat al seu compte oficial de Twitter que el seu compatriota ja era jugador del Barcelona. L'oncle del defensa, Jair Mina, és qui està portant les negociacions. No es descarta que es tanquin els últims detalls de l'operació en una cimera que se celebrarà a São Paulo en les pròximes hores i que és vital per a la incorporació immediata del jugador al Barça.

Té 23 anys

Yerri Mina és un defensa que té 23 anys i fa 1,95 metres, l'escollit pels serveis tècnics del Barça per substituir Javier Mascherano.