LLISTA AMB SORPRESES

Messi, Suárez i Iniesta descansen a la Copa

Valverde convoca Dembélé per al duel amb el Celta i torna a prescindir de Deulofeu

jdomenech41403250 topshot   barcelona s argentinian forward lionel messi celeb171230193423

jdomenech41403250 topshot barcelona s argentinian forward lionel messi celeb171230193423 / CURTO DE LA TORRE

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Ni Messi. Ni Suárez. Ni tampoc Iniesta. Tres pilars del Barça de Valverde es queden a casa i no viatgen aquest dijous a Vigo per disputar l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Celta d'Unzué. Tampoc ha sigut convocat Gerard Deulofeu, en un clar missatge del tècnic blaugrana sobre el seu rol cada vegada més secundari en l'equip. Sí que han sigut inclosos Dembélé, en la primera convocatòria després d'estar tres mesos i mig de baixa per una greu lesió muscular, i dos joves del Barça B: Aleñá i Arnaiz.

Notícies relacionades

Valverde ja va deixar clar els plans que tenia abans de l'últim entrenament. "No arriscaré gens amb un jugador per una lesió". Dit i fet. Messi no va a Galícia. Ni Suárez. Tots dos havien arribat dimarts a la tarda de les festes de Nadal i només havien completat dos entrenaments amb el grup. Mascherano, que va tenir les mateixes vacances que els seus companys, si que viatja.

Rafinha, que també ha rebut l'alta mèdica, no entra, de moment, en els plans de Valverde, igual que Deulofeu, que ha anat perdent protagonisme en l'equip fins a ser superat fins i tot per Arnaiz, l'extrem del filial. El tècnic ha preferit comptar amb el davanter del Barça B abans que donar-li una altra opció a l'exjugador del Milan. Deulofeu s'ha perdut els cinc últims partits del Barça. Ni un minut ha jugat.