MÉS TÍTOLS QUE EL MADRID

El planter del Barça segueix a dalt de tot amb un altre èxit a la Lliga Promises

L'Infantil B blaugrana supera el València en la final del torneig disputat a Tenerife

promisesok

promisesok

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La generació del 2005 del Barça també apunta alt. L’Infantil B, dirigit per David Sánchez i format per menors de 12 anys, va mantenir el llistó. Per tercer any consecutiu, La Masia va tornar a regnar en el torneig internacional de la Lliga Promises, la cita més prestigiosa del futbol base. Els blaugranes en van tenir prou amb un gol de Gerard Hernández marcat arran d’una passada d’Amadou per doblegar el València (1-0) a Arona (Tenerife). El Barça ja suma set títols, un més que el Madrid, que no es corona des del 2002.   

Fa goig veure els nois de David Sánchez. Les parades de Nono i Álex Honrubia, la direcció del capità Gerard, la fortalesa d’Amadou, la mestria de Cristo... L’Infantil B ha prolongat el poder del planter blaugrana en un torneig en què només ha patit una derrota.

El talent de Cristo

El Vila-real va ser l’únic equip capaç de tombar el Barça, que va passar com a segon en la fase de grups i després va superar el Juventus, l’Atlètic (en una apassionant semifinal decidida per penals) i el València per tornar a alçar el trofeu. 

El Barça suma set títols en 22 edicions d’aquest clàssic nadalenc que reuneix des del 1996 els millors planters internacionals. Hi han passat estrelles com Iniesta, Piqué, Fernando Torres, Carvajal, Mata o l’alemany Müller. La majoria de nois, evidentment, es queden pel camí cap a l’elit, però qui sap si en el futur es parlarà també de perles com Cristóbal Muñoz, el 10 del campió, un habilidós centrecampista escollit millor jugador del torneig, del qual també va ser pitxitxi. El xicotet, nascut a Almeria, és la joia d’un equip ple de talent i bones maneres.  

La final d’ahir va ser la reedició del duel del 2015 a Miami, quan la generació capitanejada per Xavi Simons va vèncer el València (4-3). L’any passat el triomf blaugrana contra l’Atlètic va ser més ampli (6-1).

L'Espanyol, eliminat en 'semis'

Notícies relacionades

El gol de Gerard va coronar el bloc de David Sánchez, que va tenir ocasions per obtenir un marcador més ampli. El gran partit de Vicenç, el porter del València, va mantenir el suspens fins al final. L’equip xe havia eliminat a semifinals l’Infantil de l’Espanyol, botxí del Madrid als quarts.  

El campionat de futbol-7 d’Arona va començar amb 14 clubs. Al final, només en va quedar un. El millor. El més talentós. L’Infantil B del Barça format pels porters Antonio Gómez i Álex Honrubia; els defenses Marc Bombardó, Sergi Domínguez, Iker Córdoba i Llorenç Ferrés; els centrecampistes Gerard Hernández, Cristóbal Muñoz i Jan Molina; i els davanters Iker Bravo, Kareem Tunde i Amadou Balde. 

Temes:

Reial Madrid