ESTRENA DEL 2018

El Barça anuncia la reaparició de Dembélé el 7 de gener

El club promociona la venda d'entrades del partit davant el Llevant amb el retorn del davanter francès

jdomenech41422464 deportes  promocion  entradas  fc  barcelona levante171227184648

jdomenech41422464 deportes promocion entradas fc barcelona levante171227184648

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ousmane Dembélé reapareixerà el 7 de gener contra el Llevant. Així ho anuncia el FC Barcelona a la seva pàgina web. No com una notícia informativa avançant els plans d'Ernesto Valverde, sinó com una estratègia publicitària per promocionar la venda d'entrades.

"Comparteix la màgia dels Reis i no et perdis el retorn de Dembélé al Camp Nou", anuncia el club. Al reclam del retorn del futbolista més car de la història del Barça (105 milions més variables va costar a l'agost el substitut de Neymar) s'hi afegeix una oferta per adquirir una segona entrada al 50% del preu. La promoció es limita a la compra de localitats a la Segona i Tercera Graderia inferior i superior de Gol i Córner. Els preus oscil·len entre els 39 i els 65 euros.

Messi, Rakitic i Dembélé, en un entrenament del Barça. / Alejandro garcía

Primer, a Balaídos

El Barça-Llevant és el primer partit de l'equip de Valverde al Camp Nou, no el primer del 2018. Tres dies abans, el 4 de gener, l'equip reprèn la competició amb la visita al Celta en els vuitens de final (anada) de la Copa del Rei. Previsiblement, el futbolista francès disputarà uns minuts a Balaídos abans del seu retorn, ja que Messi i Luis Suárez, que tornaran de les seves vacances el dia 2, no jugaran. Tampoc Javier Mascherano, amb el mateix permís. 

L'afició blaugrana sols ha vist en directe Dembélé 24 minuts al derbi davant l'Espanyol (5-0) i 71 en el debut a la Champions contra el Juventus (3-0), ja de titular els dies 9 i 12 setembre. Quatre dies més tard (el 16), Dembélé queia lesionat al camp del Getafe als 26 minuts de partit.

Dembélé cau lesionat en Getafe el 16 de setembre. / JAVI FERRÁNDIZ

Notícies relacionades

La lesió muscular que va patir va propiciar que fos operat a Finlàndia d'un trencament al tendó del bíceps femoral de la cama esquerra i no ha tornat a jugar des d'aleshores. "No precipitarem una setmana el seu retorn", va assegurar Valverde a principis de desembre, quan s'entreveia l'alta imminent del jugador. Els metges no l'hi van concedir encara que s'entrenava amb tot el grup per evitar riscos.