REACCIONS D'UNA LLEGENDA BLAUGRANA

Xavi: "Espanya s'ho ha de fer mirar"

L'excapità del Barça anima els catalans a anar a les urnes aquest dijous i mostra la seva perplexitat per la situació dels polítics presos

zentauroepp41346430 deportes  xavi hern ndez vota en doha171220194843

zentauroepp41346430 deportes xavi hern ndez vota en doha171220194843

1
Es llegeix en minuts

Xavi Hernández, excapità i llegenda del Barça que juga a l'Al-Sadd de Qatar, ha explicat per què va votar vestit de groc aquesta setmana (el dia 17) a l'ambaixada d'Espanya a Doha. "No, no va ser casualitat", ha assegurat Xavi al programa 'Fricandó matiner', de RAC 105. I ha explicat els motius: "En un país democràtic, que no puguem votar ni de groc... Penso que Espanya s'ho ha de fer mirar".

Notícies relacionades

Xavi, que està acabant l'últim any de la seva carrera professional, ha afegit: "Nosaltres, des de Doha, volíem fer un gest de suport als polítics que són a la presó, que és increïble que passi això en un país democràtic".

Perplexitat pels empresonaments 

L'excentrecampista blaugrana, que vol ser entrenador quan abandoni el futbol professional, ha animat els catalans per a la jornada d'aquest dijous. "A votar tots demà i a veure què passa". I ha tornat a expressar la seva perplexitat per la situació que es viu a Espanya: "Que per unes idees polítiques estiguin ficats a la presó, em sembla increïble en un país democràtic com és el nostre o que sembla que ho és".