UN ALTRE RECURS PER A VALVERDE

Rafinha rep l'alta mèdica després d'estar vuit mesos de baixa

Valverde recupera el jugador blaugrana, que ha hagut de ser intervingut en dues ocasions del genoll dret

marcosl37576672 sant joan despi    07 03 2017       deportes         rafinha171218181939

marcosl37576672 sant joan despi 07 03 2017 deportes rafinha171218181939 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

No juga des de l'abril. Quan estava millor, va caure lesionat. Després d'un xoc fortuït, Rafinha queia lesionat a Granada. Des d'aleshores, va desaparèixer fins a encadenar dues visites al quiròfan per solucionar la seva lesió al menisc intern del genoll dret. Vuit mesos més tard, el jugador, de 24 anys, va rebre l'alta mèdica i ja es posa a les ordres d'Ernesto Valverde, encara que serà difícil que pugui anar convocat dissabte a Madrid per disputar el clàssic del Bernabéu.

Notícies relacionades

Rafinha es va perdre els mesos finals amb Luis Enrique, el tècnic amb qui va coincidir al Celta i el que millor el va entendre. I també s'ha perdut l'arrencada de l'era Valverde, curiós com està l'entrenador extremeny a saber on li pot trobar lloc en el seu dibuix tàctic. "No tinc paraules per expressar aquest moment", va escriure al seu compte de Twitter fa 10 dies quan feia el primer entrenament complet amb el grup.

Arda Turan, Rafinha i Marlon, al Calderón abans de la final de Copa contra l'Alabès.

En la primera intervenció, realitzada el 7 d'abril, els metges van fixar el retorn del polivalent futbolista brasiler en quatre mesos. Però no es va complir aquest termini, obligat, a més, a ser operat per segona vegada (1 d'octubre). Dos mesos i mig després d'aquesta artroscòpia al menisc del genoll dret, el Barça anunciava una bona notícia per a Valverde. En les últimes 48 hores, el tècnic ha recuperat Iniesta (titular durant gairebé una hora contra el Deportivo), Mascherano (no va jugar ni un minut contra l'equip gallec) i ara Rafinha.