PLURIOCUPACIÓ DEL DEFENSA BLAUGRANA

Piqué fa de periodista i entrevistarà futbolistes

Neymar, Messi i Suárez se sotmetran a les preguntes del central del Barça, segons ha anunciat el jugador a les xarxes socials

jdomenech41125820 barcelona  29 11 2017    piqu  felicitado por vermaelen y al171203193035

jdomenech41125820 barcelona 29 11 2017 piqu felicitado por vermaelen y al171203193035

1
Es llegeix en minuts

Gerard Piqué ha anunciat a través de les seves xarxes socials que s'ha posat el vestit de periodista i ben aviat difondrà una sèrie d'entrevistes al portal The Players' Tribune. Sembla que en l'autopromoció, el jugador se centrarà d'entrada en companys de vestidor com Messi, Suárez i Neymar, ara al PSG i que a la foto promocional surt agafat a ell com en el famós Es queda. Tots tres se sotmetran, per separat, a les preguntes del central blaugrana. 

Notícies relacionades

El futbolista del Barça ja va comunicar fa mesos que volia crear el seu propi mitjà de comunicació per combatre les falsedats dels mitjans de comunicació tradicionals. No obstant, el que ha impulsat és una secció d'entrevistes que es podran seguir a The Players Tribune (La tribuna dels jugadors), una web que funciona molt bé als Estats Units perquè permet als professionals de l'esport explicar en primera persona les seves idees, les seves experiències i les seves vivències de tota mena. 

Piqué va donar a conèixer aquest projecte dissabte després de la conquista del Mundial de Clubs del Reial Madrid i un dia abans que el Barça s'enfronti avui al Depor en una nova jornada de Lliga. La secció del jugador es dirà 'Piqué+' i sembla que en els vídeos promocionals el to de les entrevistes serà festiu i jovial, com no podia ser d'una altra manera tractant-se d'ell.