Messi entén que Mascherano se'n vulgui anar al gener

L'estrella del Barça diu en una entrevista a l'Argentina que entén que el 'Jefecito' vulgui jugar més pensant en el Mundial

ecarrasco40817806 barcelona  04 11 2017     deportes          valverde en la b171104232745

ecarrasco40817806 barcelona 04 11 2017 deportes valverde en la b171104232745

1
Es llegeix en minuts
Jordi Tió

Javier Mascherano pot deixar el Barça al gener segons explica Leo Messi en una entrevista a l'Argentina amb TyC Sports, en què diu que entén que el Jefecito se'n vulgui anar perquè aspira a jugar més minuts, possibilitat que ara no té al Barça, per arribar rodat al Mundial de Rússia, l'última gran cita internacional del central amb la seva selecció.

"A Masche l'entenc. No diré el que em deia, però entenc que se'n vagi, vol jugar més. El més bonic és jugar i disfrutar dels partits, i ell veu que aquí no té minuts. Està en el seu últim any i vol acabar jugant i no estant assegut en un banc, per més que sigui el banc del Barcelona", diu Messi durant l'entrevista. El destí de Mascherano seria probablement la Lliga xinesa.

Pressió al club

Mascherano està pressionant el club les últimes setmanes perquè el deixi marxar, però la negativa de Valverde i la secretaria tècnica s'ha enfortit després de la lesió d'Umtiti, que estarà dos mesos sense jugar i això deixa l'entrenador amb Piqué i Vermaelen com a únics centrals purs. Es dona la circumstància que l'argentí va firmar la seva renovació fins al 2019 l'octubre del 2016, amb una clàusula de 100 milions.        

Notícies relacionades

D'aquesta forma, Mascherano, de 33 anys, posaria fi a la seva etapa blaugrana, un periple exitós que va iniciar el 2010 durant el qual ha conquistat 4 Lligues, 4 Copes, 2 Champions i 2 Mundials de Clubs.

Un migcentre reconvertit

Mascherano va aterrar al Camp Nou procedent del Liverpool després de pagar el club blaugrana 22 milions d'euros. Arribava al Camp Nou un potent migcentre que Pep Guardiola va reconvertir com a central, i que es va convertir en una peça insubstituïble i fonamental, pel que aportava al terreny de joc i per la seva autoritat també dins del vestidor, i es va convertir en una de les veus més respectades i admirades per l'afició.