UN ALTRE PROBLEMA

Iniesta, baixa davant l'Sporting de Portugal per una lleu lesió muscular

El capità del Barça, que va demanar el canvi davant el Celta, espera arribar a temps de jugar diumenge a El Madrigal davant el Vila-real

messi

messi / HEINO KALIS

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Andrés Iniesta no jugarà aquest dimarts contra l'Sporting de Portugal en l'última jornada de la Champions, ja amb tot resolt per al Barça. L'equip de Valverde acabarà primer del seu grup, passi el que passi en l'última cita, i així es garanteix disputar la volta dels vuitens de final al Camp Nou. El capità es perdrà aquest duel perquè pateix "una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra", segons ha informat el club blaugrana.

Notícies relacionades

Iniesta s'ha sotmès aquest matí a unes proves mèdiques per verificar l'abast de la seva lesió muscular. No és, com ja va avançar Valverde, un problema tan greu com el d'Umtiti. El defensa francès estarà vuit setmanes de baixa. El capità, de moment, només es perd un partit, i confia a arribar a temps de jugar a El Madrigal contra el Vila-real.

Va ser el mateix Iniesta qui va sol·licitar el canvi a Valverde al detectar que tenia molèsties musculars. El tècnic ha incorporat a l'entrenament dominical per preparar aquest duel europeu Jokin Ezkieta, Martínez, Vitinho, Jose Arnaiz, Oriol Busquets, Palencia i Aleñá. Alguns d'ells tindran els seus minuts en el xoc contra l'Sporting de Portugal.