POLÈMICA A VALÈNCIA

Rodrigo hauria d'haver sigut expulsat per posar-se la perruca

L'àrbitre es va estalviar la targeta, perquè ja en tenia una, al davanter valencianista després de marcar l'1-0

GRAF1612. VALENCIA, 26/11/2017.- El delantero del Valencia, Rodrigo Moreno, celebra el primer gol del equipo valencianista durante el encuentro correspondiente a la decimotercera jornada de primera división que disputan esta noche frente al FC Barcelona en el estadio de Mestalla, en Valencia. EFE / Miguel Ángel Polo.

GRAF1612. VALENCIA, 26/11/2017.- El delantero del Valencia, Rodrigo Moreno, celebra el primer gol del equipo valencianista durante el encuentro correspondiente a la decimotercera jornada de primera división que disputan esta noche frente al FC Barcelona en el estadio de Mestalla, en Valencia. EFE / Miguel Ángel Polo. / Miguel Ángel Polo (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El col·legiat Iglesias Villanueva no només es va equivocar clamorosament per no concedir el gol de Messi en el minut 29 del València-Barça (1-1), sinó per no expulsar el davanter local Rodrigo després de marcar l'1-0 en el minut 60 del partit. Rodrigo, després de batre Ter Stegen, va celebrar el gol posant-se una perruca de color taronja, cosa que segons el reglament es castiga amb targeta groga.

No obstant, el col·legiat es va estalviar l'amonestació. Rodrigo ja havia vist una cartolina groga amb anterioritat i per això si hagués sigut sancionat novament el conjunt local s'hauria quedat amb deu jugadors. El reglament especifica que "se sancionarà amb targeta groga en cas de cobrir-se la cara o el cap amb una màscara o articles similars".