EL MILLOR GOLEJADOR

Messi, una foto amb la Bota d'Or

L'estrella blaugrana recull el seu quart trofeu com a màxim golejador, però evita referències al seu futur al Barça

zentauroepp41067267 barcelona 24 11 2017 leo messi posa con sus cuatro botas 171124143212 / JORDI COTRINA

zentauroepp41067267 barcelona  24 11 2017   leo messi posa con sus cuatro botas 171124143212
zentauroepp41067229 barcelona  24 11 2017   leo messi recibe de manos de luis su171124143228

/

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

Messi ja té dos parells de Botes d'Or. Els seus 37 gols en la temporada passada el van convertir en el millor davanter del continent. Va rebre el distingit guardó de mans de Luis Suárez, el seu amic, còmplice d'atac i, a més, veí. No va fer cap referència a la seva renovació amb el Barcelona, acordada amb el president Josep Maria Bartomeu des de l'estiu, encara que segueix faltant la foto que ho certifiqui. "Sempre he dit que no em considerava un davanter, però he crescut com a jugador. També he crescut fora del camp. He anat millorant i acumulant coses. Cada dia disfruto més de ser jugador", ha subratllat Messi.

En a penes 48 hores, s'han vist dues fotos singulars de Leo. Una a la banqueta del Juventus Stadium i una altra rebent la seva quarta Bota d'Or com el màxim golejador europeu, igualat amb Cristiano Ronaldo. "És un premi de tots, sense els meus companys no podria haver fet els gols que vaig fer. Cada dia disfruto més de ser jugador", ha recordat Messi. "És clar que em sorprèn Leo al camp, a cada partit fa coses noves, diferents. Només s'han de veure les imatges", ha reconegut Suárez.

"Sempre que vaig a la banqueta s'arma una mica d'enrenou, però entenc que un any és llarg i cada vegada cal cuidar-se més"

Leo Messi

Guanyador de la Bota d'Or

Notícies relacionades

"Si el col·lectiu no va bé, això no s'aconsegueix. Els premis individuals venen sempre de la mà del col·lectiu", ha reiterat Messi, que ha recordat que està "content de tenir Suárez com a veí. És un bon veí", ha dit el davanter argentí, que va entendre la decisió de Valverde de col·locar-lo com a suplent en el duel contra el Juventus. "Sempre que vaig a la banqueta s'arma una mica d'enrenou. Però entenc que un any és llarg i cada vegada cal cuidar-se més", ha confessat Messi, que ha recordat que "cada vegada són més dures les temporades".

Suárez li va entregar la bota davant Iniesta i Busquets, dos dels quatre capitans del Barça, juntament amb el president Josep Maria Bartomeu, mentre Messi tornava a casa sense dir ni una sola paraula sobre el seu futur. Va parlar, això sí, del València, el rival que espera el líder diumenge que ve a Mestalla. "Ha muntat una gran plantilla, ha portat un tècnic que ho fa molt bé i té molt clara la seva idea. Sap a què juga. A més, ho fa un cop per setmana i, per tant, arriba bé als partits. Serà complicadíssim, però nosaltres anem amb moltes ganes a buscar el partit. Nosaltres estem bé, volem seguir allà dalt".